Iskustveno – edukativna radionica “Ne vjeruj svemu ŠTO MISLIŠ” povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja
(srijeda) 10.10. 2018.
 
Ove godine pažnja je usmjerena na mentalno zdravlje djece i mladih. Podaci pokazuju da polovina zdravstvenih problema kod djece, u dobi od 14 do 24 godine su problemi iz domene mentalnog zdravlja.
 
Pozivamo roditelje, odgajatelje i sve zainteresirane, da naučite kako u određenim situacijama pristupiti djeci i mladima.
Pozivamo Vas da se osnažite u važnoj ulozi, a to je kako preventivno djelovati kada su u pitanju problemi emocionalnog razvoja.
Također ćete imati priliku istražiti svoje vlastito emocionalno stanje i saznati što je važno za psihološku dobrobit, kako to prezentirati mladima, te na koji način možemo povoljno utjecati na socijalno – emocionalni odgoj.
Dođite i naučite kako to naše misli i ponašanje utječu na naše emocije i zbog čega je važno u današnje vrijeme posebno obratiti pažnju na unutarnji doživljaj sebe.
Svaka promjena kreće od nas samih. Učenjem da razumijemo sebe otvaramo mogućnost za kvalitetnije razumijevanje drugih.
 
Svoje mjesto rezervirajte
mailom: info@norvel.hr
ili na broj telefona: 095 8581417
Molimo da u mailu kratko navedete zbog čega ste zainteresirani za radionicu.
 
Veselimo se druženju! 🙂
 
Napominjemo da je broj polaznika ograničen.
 
Voditeljica radionice je Dajana Krupić, psiholog
Izjava o privatnosti
Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete u mailu biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu, koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.
Skills

Posted on

October 3, 2018

css.php