COVID-19

Dragi sadašnji i budući klijenti,

 

Zdravstvena organizacija i dalje naglašava da je stanje panedemije Covid- 19  i potrebno je da pazimo na način rada i prilagodbe poslovnih prostora. U Norvelu se sada radi isključivo jedan na jedan i jedan na dva u slučaju rada s parovima, te će i dalje biti smanjen opseg rada da bi se radio veći razmak između klijenata. Za klijente koji su navikli na online rad i dalje postoji mogućnost istoga, kao i za nove zainteresirane (ovisno o broju trenutnih klijenata) To se pokazalo kao pozitivno rješenje i planiramo ostaviti kao mogućnost i ubuduće, ako i kasnije dođe do promjena ili novih restrikcija.


Molimo vas za strpljenje jer imamo veliki broj upita na tjednoj razini, a u zimskom periodu ćemo zbog sigurnosti morati prorijediti susrete.  Svaki klijent ima mogućnost poslati upit i najaviti nam svoju odluku da uđe u tretman i savjetodavni rad. Očekujte mogućnost čekanja na 4 do 6 tjedana.

Nekada ćemo Vas ubaciti u prvi susret koji ima funkciju detektiranja problema i potreba, no, ako se odlučite za tretman, možda ćete malo pričekati s početkom rada.

U danu možemo primiti određeni broj klijenata.  Molim Vas da se pokušate naručivati putem maila. Na susret se potrudite doći bez pratnje, te u točno dogovoreno vrijeme.  Također, ako imate simptome, poput kašlja, tamperature,ili netko od vaših bližnjih ima slične simptome, obavijestite nas i odgodite svoj termin, ili prebacite termin za online susret. Imajte u vidu da ne ugrožavate samo psihologa već i sve ostale njegove klijente. Prema potrebi i preporuci dođite s maskom.

Budite disciplinirani i odgovorni, pazite na sebe i svoje bližnje. Znajte da niste sami u ovome i da se sada svi borimo. Što god da sada osjećate, u redu je! Ne trebate bježati od toga, no ne paničarite! To nam sada nikako neće pomoći. Osvrnite se na sve što imate oko sebe, pronađite sigurnost, to je možda dom, neka osoba, ili je možda otkrijete negdje u sebi u nekim ranim sjećanjima.

Važno je da imate strukturu dana, da ste fizički aktivni u danu i da se pobrinete za zdravu prehranu. Kada bude teško, zapišite to, primjenjujete smjernice sa terapije,  oni koji imaju to iskustvo, usmjerite se na svoje disanje, dopustite si bliskost. Pratimo i dalje upute i nadajmo se da situacija biti povoljna za sve.  

 Mislimo na sve vas i želim vam svako dobro i da budete sigurni!

Dajana Krupić

                                                                                                                                                                                U Osijeku, 6.10.2020.

 

 

Vodimo se preporukama Javnog zdravstva te više o trenutnom stanju možete pratiti na njihovim stranicama:   

 

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

 

Pogledajte i kratki video kako se boriti s krizom zbog korone:

FACE COVID by Russ Harris

 

Kratke smjernice za suočavanje sa krizom.  – PDF format za download

 

 

 

 

Skills

Posted on

March 24, 2020

css.php