Dragi naši sadašnji i budući klijenti, 

 

Bliži nam se kraj ove godine, a nova donosi nove izazove i projekte. 

Možda Vam je potrebna promjena, imate misli da nešto nije kako treba, da ste zapeli, nedostaje vam usmjerenje, osjećate se bespomoćno, zbunjeno, zabrinuto i teško vam je suočiti se s nekim stvarima. Već dugo se borite s nečim ili izbjegavate nešto… to sve možete promijeniti u idućoj godini. Ne moramo sve znati i ne moramo sve sami. U redu je potražiti pomoć. U redu je brinuti o mentalnom zdravlju i truditi se da održavamo psihološku dobrobit. 

 

Ne možemo riješiti probleme koristeći se istim načinom razmišljanja koji ih je uzrokovao. (Einstein)

 

Za one koji ne znaju, Norvel je ove godine omogućio za sve, koji se odluče za tretman s ciljem da ga dovrše do kraja, uplatu 5 susreta jednokratko po sniženoj cijeni susreta za 25%. Ova ponuda je moguća ako koristite individualni tretman, susreti se odvijaju u živo,  te ako dolazite svaki tjedan, zbog efikasnosti terapije.

Prema našoj odluci, popust omogućujemo i za partnersku terapiju, te će on biti ostvariv i naredne godine. Popust se odnosi na odvojene i zajedničke susrete. 

Terapija putem Skype-a

U Norvelu provodimo i tretmane putem Skype-a. Dogovoreni susret je potrebno unaprijed uplatiti i uplata se izvršava pojedinačno za svaki susret. Smatramo da internet tehnologija omogućuje pristup terapiji i savjetovanju klijentima koji u svojoj blizini nemaju mogućnost adekvatne podrške. No, naglasili bi da mi potičemo rad u živo, osobito ako klijent ima određenih poteškoća gdje je terapija putem Skype-a kontraidikativna na duži period (ako se klijent treba izlagati vanjskom svijetu). Način rada je jednak, susreti u pravilu traju sat vremena, osim prvog inicijalnog koji je nešto duži.

Svi koji kod nas odrade inicijalni susret do kraja godine, ili se jave za savjetovanje ili tretman do kraja godine, omogućit ćemo korištenje paketa i u sljedećoj godini. Svi naši klijenti koji su sada u tretmanu, nastavljaju po istim uvjetima kojima su i počeli. 

Napominjemo da je u Norvelu lista čekanja, te da se možete već sada upisati za iduću godinu, osobito da bi iskoristili mogućnost korištenja popusta i u idućoj godini. Najaviti se možete putem maila ili telefona, te će vas psihologinja nazvati čim se oslobodi termin. Cijena tretmana u idućoj godini ostaje ista. Susreti traju sat vremena. Ako naš klijent, koji je prošao terapiju dolazi na mjesečne susrete, njegov susret traje do 90minuta.

Više o našim uslugama i problemima koje rješavamo pročitajte na sljedećim poveznicama:

Rješavanje problema 

Informacije za klijente

 

Godišnji odmor

U Norvelu će godišnji odmor biti od 21.12. do 7.01. Iznimno će se održavati susreti s klijentima koji su već u tretmanu.  Bit ćemo dostupni putem maila i telefona za nove upise. 

 

Za sve dodatne upite slobodno nam se obratite na info@norvel.hr   

 

Iskoristite priliku do kraja godine i rezervirajte svoj termin još danas. 

Norvel provodi savjetovanja, edukaciju i tretmane putem kognitivno- bihevioralne terapije za djecu i odrasle. Specijalizirani smo za anksiozne poremećaje i depresiju, za bračne probleme te izvršne funkcije i socio- emocionalni razvoj  kod djece i odraslih. 

 

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

 

Želimo Vam srca puna prihvaćanja i razumijevanja kako za druge, tako i za sebe, da uočite prekrasne životne trenutke i da osjetite puninu življenja sada i ovdje.
Neka Vas neizbježni životni problemi ne preplave i unatoč strahu i brigama budite hrabri ići naprijed. Dopustite si povremeno zastati i vjerovati da se stvari mogu mijenjati. 

 

Norvel Vam želi radosne Božićne blagdane i sretnu i uspješnu Novu Godinu! 

 

 

 

 

 

 

css.php