12. TJEDAN PSIHOLOGIJE – aktivnosti u Norvelu

12. TJEDAN PSIHOLOGIJE – aktivnosti u Norvelu

Dragi klijenti, pratitelji i svi koji pokazuju interes za psihologiju i mentalno zdravlje,

najavljujemo Vam aktivnosti u sklopu Tjedna psihologije

 u periodu od 18. – 24. 02.  2019. godine.

 

Psiholozima je u ovom Tjednu cilj približiti psihologiju kao stručnu i znanstvenu disciplinu široj zajednici, da pokažemo svu širinu i važnost uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. 

 

Norvel će  provoditi javnu akciju Mjerenja raspoloženja i na taj način će se omogućiti javna dostupnost psihologa koji će uz povratne informacije o emocionalnom stanju i raspoloženju pružati i savjete građanima o načinima na koje mogu poboljšati kvalitetu života, i kome se mogu obratiti, ovisno o problemu koji imaju.

 

U sklopu akcije, u Norvel se možete javiti, osobno doći,

od utorka do četvrtka (od 9.00 do 11.00),

i subota od 10.00 do 13.00 sati. 

 

Također, Norvel će održati predavanje u sklopu konferencije PsihOS- festa koju organizira Klub studenata psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

Tema našeg izlaganja će biti, kao i tema našeg rada u Norvelu, anksioznost, znanstveni i praktični pristup problematici.

 

Ovim putem Vas sve pozivamo na konferenciju, koja će se održati 22.02 i 23.02. sa vrlo zanimljivim temama. Mnoge kolege psiholozi su podržale ovu hvalevrijednu studentsku akciju sa prezentacijama svog rada i prakse kroz predavanja i radionice. Vjerujemo da će svatko moći pronaći nešto za sebe.

 

Program konferencije možete pogledati na PihOS-fest program i prijaviti se za radionice na PRIJAVA.

Za sve upite prema Norvelu aktivan je naš MAIL.

Veselimo se druženju!

 

 

 

css.php